Bootstrap
#rust
nrc.nl
Wat kost rust in een razende wereld? Mirjam van Zuidam tipt een podcast over de zoektocht naar mogelijk verborgen gevaren van meditatietechnieken. .. Lees verder18-04-2024 14:43
ad.nl
LIVE Champions League | Atlético maakt na rust razendsnel aansluitingstreffer tegen Dortmund Met een doelpunt in de slotfase zorgde Sébastien Haller er vorige week voor dat het verschil in de heenwedstrijd bij Atlético Madrid (2-1) ‘maar’ één doelpunt was en Boruss.. Lees verder16-04-2024 22:00
ad.nl
LIVE Champions League | PSG ruikt bloed in Catalonië: Barça moet na rust stand zien te houden met tien man Na een spectaculaire tweede helft trokken Frenkie de Jong en FC Barcelona vorige week aan het langste eind op bezoek bij Paris Saint-Germain (2-3). Vanavond is de return bij de Cat.. Lees verder16-04-2024 21:58
nos.nl
1,5 jaar cel voor wapenexpert film Rust, die pistool laadde met echte kogels De wapenexpert van de Amerikaanse film Rust, die verantwoordelijk was voor de wapens op de filmset, is veroordeeld tot anderhalf jaar cel. Vorige maand werd ze al schuldig bevonden.. Lees verder15-04-2024 22:45
nu.nl
Wapensmid Rust anderhalf jaar cel in na dood cameravrouw door schot Baldwin Wapensmid Hannah Gutierrez-Reed van de film Rust is maandag veroordeeld tot anderhalf jaar celstraf. Ze is schuldig aan de dood van cameravrouw Halyna Hutchins... Lees verder15-04-2024 21:09
telegraaf.nl
Wapenexpert krijgt 18 maanden cel voor dodelijk schietincident filmset Rust Hannah Gutierrez-Reed, wapenexpert van de film Rust, is maandag door een rechter in de Amerikaanse staat New Mexico veroordeeld tot een gevangenisstraf van 18 maanden. Gutierrez-R.. Lees verder15-04-2024 20:42
ad.nl
Wapenexpert film Rust veroordeeld tot 18 maanden cel voor fataal schietincident met Alec Baldwin Hannah Gutierrez, de belangrijkste wapenexpert voor de film Rust, is maandag veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf wegens de dood van cameraman Halyna Hutchins. Zij werd met e.. Lees verder15-04-2024 20:30
ad.nl
Je mag het oneens zijn met Israël op het Songfestival, maar laat Joost Klein met rust Als Joost Klein politicus had willen worden, was hij wel de politiek ingegaan. Maar hij is artiest geworden, en een goede bovendien, schrijft onze politiek verslaggever Laurens Kok.. Lees verder14-04-2024 19:00
omroepwest.nl
Lizzy kan met rallyrit haar hersentumor even vergeten: 'Knuffels geven mij rust' 'Lizzy bepaalt ons dagritme, zelfs als ze slaapt zijn we met haar bezig.' De hele dag draait het leven van de familie Morgan uit Naaldwijk om de 12-jarige Lizzy. Op haar vijfde wer.. Lees verder14-04-2024 16:00
Rust op cryptomarkt nog niet terug zolang verdere escalatie dreigt De inname van een aan Israël gelinkt schip op vrijdag en de drones- en raketaanval van Iran zaterdagavond heeft voor paniek gezorgd bij cryptobeleggers. De bitcoinprijs viel met .. Lees verder14-04-2024 15:41
nu.nl
AZ beleeft tegen RKC primeur met overwinning na 0-2-achterstand bij rust AZ heeft zaterdag een primeur beleefd in de met 3-2 gewonnen thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Voor het eerst in de Eredivisie-historie slaagden de Alkmaarders erin te winnen na e.. Lees verder13-04-2024 21:04
rtvdrenthe.nl
Wat oase van rust in Emmen moet worden, is nu nog steeds braakliggend terrein Een oase van rust moet het worden, midden in de binnenstad van Emmen. Op een al tijden braakliggend terrein tussen de Wilhelminastraat en Julianastraat, hoopt ontwikkelaar Jan Bran.. Lees verder12-04-2024 11:02
nu.nl
Vervolgde wapensmid van film Rust mag geen inzamelactie doen voor proceskosten Hannah Gutierrez-Reed, de wapensmid van de film Rust, mag geen geld inzamelen om een eventueel hoger beroep te financieren. Ze wordt vervolgd voor dood door schuld vanwege het dode.. Lees verder12-04-2024 10:52
Rust nog lang niet terug in leven Peter Gillis: ’Hij wordt levend gegrild’ Vakantieparkmiljonair Peter Gillis, de BN’er die naast de familie Hazes de rechter in Nederland het meest bezighoudt, lijkt eieren voor zijn geld te kiezen. De SBS6-ster neemt n.. Lees verder11-04-2024 15:50
nu.nl
Bayern geeft na rust zege weg bij Arsenal in kwartfinales Champions League Bayern München is er dinsdag niet in geslaagd om te winnen in de eerste kwartfinalewedstrijd van de Champions League. De Duitse ploeg stond lange tijd op voorsprong bij Arsenal, m.. Lees verder09-04-2024 23:10
nu.nl
Alec Baldwin had volgens aanklager emoties niet in bedwang op set Rust Alec Baldwin had zijn emoties niet onder controle op de set van de film Rust en dat zou tot onveilige situaties hebben geleid. Dat stelt de Amerikaanse openbaar aanklager in de zaa.. Lees verder09-04-2024 09:09
ad.nl
LIVE eredivisie | Knotsgekke kelderkraker in Volendam: RKC draait het na rust helemaal om Wat een weelde voor FC Volendam. De hekkensluiter van de eredivisie leidt bij rust met 2-0 dankzij twee goals van Robert Mühren. RKC Waalwijk is in de degradatiekraker geen schim .. Lees verder07-04-2024 17:00
nrc.nl
‘Klanten moeten in een heiligdom stappen dat ze een immens gevoel van rust geeft’ De Belgische Vincent Van Duysen (62) is de architect en interieurontwerper van sterren als Kanye West en Julianne Moore. Wat hij leerde in het leven: een arch.. Lees verder04-04-2024 10:00
LIVE Eredivisie: gaat PSV na rust nog het verschil maken bij Excelsior? De midweekse speelronde in de Eredivisie begon om 18.45 uur in Arnhem waar Sparta op bezoek ging bij Vitesse (1-4). Koploper PSV hoopt zich bij Excelsior te revancheren voor de ne.. Lees verder02-04-2024 21:05
rtvnoord.nl
Liveblog: Rust in Den Haag, FC Groningen leidt met 1-0 Vrijdagavond gaat de ploeg van Dick Lukkien op bezoek bij ADO Den Haag. De Groningers staan twee punten voor op de Hagenezen en kunnen bij winst een gevoelige tik uitdelen in de st.. Lees verder29-03-2024 19:30
Zieke André Rieu weer thuis na afgelaste concerten in Mexico: ‘Rust nodig om aan te sterken’ ‘Kloete’. Zo noemt Pierre Rieu het annuleren van vier concerten van zijn vader André Rieu in Mexico-Stad. „Maar gezondheid boven alles. Zo’n besluit wordt niet lichtzinni.. Lees verder28-03-2024 14:41
Spektakel: oorlogsschip Prince of Wales pakt rust in Rotterdam „Daar staan we dan, met z’n allen te wachten op een grote grijze doos.” Frans van de Rotterdamse fotografieclub Sluitertijd brengt zijn fotocamera in stelling als het gigant.. Lees verder19-03-2024 18:42
dvhn.nl
Maggie’s Centers Nederland opent in Groningen: rust, tijd en aandacht voor (ex-)kankerpatienten en hun familie Het eerste Maggie’s Center van Nederland opent op 2 april de deuren in Groningen. Maar vanaf maandag houdt het gloednieuwe centrum voor (ex-)kankerpatiënten en hun familie eerst.. Lees verder17-03-2024 15:00
nu.nl
Alec Baldwin vraagt rechtbank om zaak rond schietincident Rust te seponeren Alec Baldwin wil dat de rechtszaak over de schietpartij op de set van de film Rust wordt geseponeerd. Het juridisch team van Baldwin zegt dat de aanklagers "bijna elke regel" van d.. Lees verder15-03-2024 13:04
nu.nl
Campagne vraagt wandelaars om rust in natuur te respecteren in broedseizoen Het broedseizoen is begonnen. Dat is een cruciale periode voor de natuur. Daarom worden bezoekers met de speciale campagne Kraamkamer van de natuur gevraagd de regels in natuurgebi.. Lees verder15-03-2024 08:02
ad.nl
Wapenexpert film Rust hoort 15 april straf voor schietincident De expert die op de set van de film Rust toezicht hield op de wapens, hoort 15 april welke straf zij krijgt. Dat melden Amerikaanse media. Hannah Gutierrez-Reed werd een week geled.. Lees verder13-03-2024 20:03
nu.nl
Slachtoffer in misbruikzaak Gianni de W: 'Je liet me niet met rust' Op de eerste zittingsdag in de rechtszaak tegen Gianni de W., die terechtstaat voor online misbruik van dertig meisjes, hebben meerdere slachtoffers gebruik gemaakt van hun spreekr.. Lees verder12-03-2024 19:55
Dries Roelvink wenst rust voor zoons Dave en Donny: ’Ook als ze moslim worden’ Dries Roelvink noemt het „heel bijzonder” dat zijn zoons Dave (29) en Donny (26) zich de afgelopen tijd zijn gaan interesseren in de islam. Hij wenst vooral dat zijn kinderen .. Lees verder12-03-2024 08:50
rtlnieuws.nl
Dries Roelvink hoopt op rust voor zoons, ook als ze moslim worden Dries Roelvink (65) noemt het 'heel bijzonder' dat zijn beide zoons, Dave (29) en Donny (26), zich de afgelopen tijd zijn gaan interesseren in de islam. Dat zegt de volkszanger in .. Lees verder12-03-2024 08:14
Chelsea neemt na rust afstand van Newcastle United Chelsea heeft de thuiswedstrijd tegen Newcastle United gewonnen (3-2). De ploeg van de bekritiseerde trainer Mauricio Pochettino nam na rust afstand van de bezoekers... Lees verder11-03-2024 23:34
LIVE AZ speelt met Excelsior en leidt bij rust met 3-0, 2 goals afgekeurd AZ opent de Eredivisie-zondag om 12:15 uur in eigen huis tegen laagvlieger Excelsior. Daarna is het de beurt aan Ajax dat Fortuna Sittard ontvangt (aftrap 14:30 uur). Zijn de Amst.. Lees verder10-03-2024 13:05
DNA-deskundige Lex hielp bij identificeren slachtoffers MH17: 'Een dochter kreeg eindelijk rust' 'We hebben 296 van de 298 slachtoffers kunnen identificeren. Het werd natuurlijk steeds moeilijker. Want het materiaal dat we binnenkregen, was steeds beperkter. Lichaamsresten war.. Lees verder10-03-2024 07:00
Kaj Gorgels heeft rust gevonden: 'Het is een keer klaar' Op tv, op social media, in een podcast en met een kinderboek: Kaj Gorgels is zo’n beetje overal, maar het liefst op Ibiza. De duizendpoot verhuisde drie jaar geleden en kreeg ei.. Lees verder10-03-2024 06:39
ad.nl
LIVE Premier League | Twee penalty's voor rust: Erik ten Hag met United al op rozen in de eerste helft Na nederlagen tegen achtereenvolgens Fulham en stadgenoot Manchester City, is er Manchester United veel aan gelegen om weer eens te winnen in de Premier League. De tegenstander op .. Lees verder09-03-2024 14:06
dvhn.nl
Lea (78) is textielkunstenaar en komt helemaal tot rust in haar atelier | start je weekend Hoe, waar en met wie start jij je weekend? Lea Laarakker (78) is textielkunstenaar en komt helemaal tot rust in haar atelier... Lees verder08-03-2024 06:53
Wapenexpert film Rust schuldig bevonden aan fatale schietpartij De vrouw die verantwoordelijk was voor de wapens op de set van de film Rust, is door een jury in de Amerikaanse staat New Mexico schuldig bevonden in de zaak rond de fatale schiet.. Lees verder07-03-2024 06:05
nu.nl
Jury oordeelt dat wapenexpert van film Rust schuldig is aan fatale schietpartij De vrouw die verantwoordelijk was voor de wapens op de set van de film Rust, is door een jury in de Amerikaanse staat New Mexico schuldig bevonden in de zaak rond de fatale schietp.. Lees verder07-03-2024 05:56
ad.nl
Wapensmid van film Rust schuldig bevonden aan doodslag cameravrouw De vrouw die verantwoordelijk was voor de wapens tijdens de opnames van de westernfilm Rust is woensdag door een Amerikaanse rechtbank schuldig bevonden aan onvrijwillige doodslag... Lees verder07-03-2024 00:55
nrc.nl
Bij hulpboeren op zoek naar balans tussen werk en rust Joris Linssen en John Williams hebben allebei een nieuw programma. De een zoekt naar een remedie voor burg-outs, de ander wil mensen laten zien dat ze duurzam.. Lees verder06-03-2024 08:39
nu.nl
Opluchting bij Ajax na zege op FC Utrecht: 'We hadden die extra rust echt nodig' Bj Ajax overheerste opluchting na de zege op FC Utrecht. Na een rumoerige week met kritiek op de extra vrije dagen voor zijn selectie wonnen de Amsterdammers met 2-0... Lees verder03-03-2024 16:09
nrc.nl
Na winst op FC Utrecht is rust even terug bij behoedzaam spelend Ajax Met vijf verdedigers heeft Ajax thuis met 2-0 gewonnen van FC Utrecht. Een opluchting voor coach Van ’t Schip na een slechte periode en een onrustige week. .. Lees verder03-03-2024 15:39
nu.nl
NU+ | Dagje rust in Horner-soap: In Bahrein ging het eindelijk weer over racen De situatie rond Christian Horner hield de Formule 1 de afgelopen dagen in zijn greep. Hoewel de zaak voor de start van het raceweekend in Bahrein leek opgelost, is het verhaal ron.. Lees verder01-03-2024 21:29
rtvnoord.nl
Thijs Römer trekt hoger beroep in: 'Ik hoop rust te brengen voor betrokkenen' Acteur Thijs Römer gaat toch niet in hoger beroep tegen de straf die hij vorig jaar kreeg voor online misbruik. Daarmee gaat hij akkoord met de maand gevangenisstraf die hij moet .. Lees verder01-03-2024 17:12
dvhn.nl
Acteur Thijs Römer trekt hoger beroep onlinezedenzaak in. 'Rust brengen in leven betrokkenen' Acteur Thijs Römer gaat toch niet in hoger beroep tegen de straf die hij vorig jaar kreeg opgelegd voor het online misbruiken van drie minderjarige meisjes. Dat meldt zijn advocaa.. Lees verder01-03-2024 16:33
at5.nl
Advocaat van vermeende schutter rapper Bigidagoe hoopt na aanhouding op rust in de stad Advocaat Gerald Roethof hoopt dat met de aanhouding van zijn cliënt Shairone S. (20) – voor de moord op Danzel Silos – de rust in de stad terugkeert. De verdachte .. Lees verder29-02-2024 17:03
Zieke Adele stelt shows uit: 'Op doktersadvies rust nemen' Adele (35) heeft haar shows van komende maand in Las Vegas allemaal uit moeten stellen door ziekte. Dat zegt de Britse zangeres in een verklaring op X... Lees verder28-02-2024 08:36
ad.nl
Anton Gaaei haalt voor tweede keer de rust niet: 'Mentale mokerslag? Ja, hij zal tot de uitverkoop behoren’ Ajax-verdediger Anton Gaaei werd tegen AZ voor de tweede keer dit seizoen al in de eerste helft gewisseld. Kan interim-trainer John van ‘t Schip het maken zo’n mentale mokersla.. Lees verder27-02-2024 03:00
ad.nl
Adele moet paar dagen rust nemen om stem te laten herstellen Adele neemt een aantal dagen rust om haar stem te laten herstellen van wat complicaties, schrijft de Daily Mail in een verslag van een Las Vegas-show van afgelopen weekend. De zang.. Lees verder26-02-2024 19:22
nu.nl
Rust terug in Den Haag na hevige rellen bij confrontatie Eritreeërs De rust is teruggekeerd in Den Haag, nadat daar zaterdagavond rellen uitbraken waarbij veel Eritreeërs waren betrokken. Bij Opera Zalencentrum waren voorstanders van het Eritrese .. Lees verder18-02-2024 09:19
dvhn.nl
ACV buigt snelle achterstand om en wint in Noordwijk: ‘Elkaar in de rust eens goed aangekeken’ ACV kende in Noordwijk een dramatische start, maar de ploeg van trainer Ruud Jalving liet al eerder zien dat je ze nooit moet afschrijven. Ze bogen de 2-0 achterstand na de thee om.. Lees verder17-02-2024 23:00
ad.nl
Overbelasting is oorzaak van meeste schouderblessures: ‘Te veel trainen, te weinig rust nemen of verkeerde techniek’ Uit het niets fanatiek gaan sporten vergroot de kans op onder andere schouder- en armblessures. Ook te lang en te veel op je bil achter je computer zitten kan zorgen voor overbelas.. Lees verder17-02-2024 19:15
rijnmond.nl
Na ruim een maand rust: tiende aanslag woning Vlaardingse loodgieter Het huis van de Vlaardingse loodgieter Ron van Uffelen is na ruim een maand weer doelwit geweest van een aanslag. Afgelopen nacht ging rond 03:30 uur een explosief af bij de woning.. Lees verder17-02-2024 11:12
FC Emmen maakt vlak voor rust gelijk tegen Roda JC, volg de wedstrijd via ons liveblog Ruststand Roda JC - FC Emmen: 1-1 In acht wedstrijden wist FC Emmen slechts één punt te pakken De thuiswedstrijd ging in december verloren met 0-1 .. Lees verder16-02-2024 20:49
Paris Saint-Germain neemt na rust afstand van Real Sociedad Paris Saint-Germain heeft een goede start gemaakt in de knock-outfase van de Champions League. De ploeg van trainer Luis Enrique was in de eerste wedstrijd van de achtste finales m.. Lees verder14-02-2024 23:01
rijnmond.nl
Allebei verslaafd, de ene dakloos en de ander stiekem homo: Marcel en Peter vinden rust bij elkaar Donker is de kamer waar Marcel (54) en Peter (65) hun dagen samen vullen met bier, sigaretten en films. De gesloten gordijnen ontzeggen de kamer van daglicht. Op het keukenblokje b.. Lees verder10-02-2024 12:55
Gezin verhuist voor rust naar oosten, belandt in nachtmerrie Erkan Tasan verruilde het drukke Leiden voor een rustige plek op de grens van de Liemers en de Achterhoek. In 2019 streek hij met zijn gezin neer aan de rand van Didam. Het leek zo.. Lees verder10-02-2024 07:00
Nikkie de Jager wijst Anouk terecht na uitspraken: 'Laat ons met rust' Nikkie de Jager (29) is verrast door het bericht van zangeres Anouk (48) op Threads, waarin zij vrijdagochtend stelde dat mensen zonder mannelijk geslachtsdeel niet automatisch een.. Lees verder09-02-2024 16:26
nu.nl
Rust hersteld na nieuwe boerenprotesten, A50 nog dicht vanwege asbestbrand De meeste wegen die maandagavond vanwege boerenprotesten gesloten waren, zijn weer open. De A7 was uren dicht, maar is inmiddels in beide richtingen weer open. Maar de A50 bij Beek.. Lees verder06-02-2024 08:13
School Weiteveen: 'Nu vooral behoefte aan rust en weer een normaal ritme' Drie weken na het drama rondom de dubbele moord in Weiteveen, heeft de basisschool in het dorp vooral behoefte aan rust. "We pakken het schoolritme weer op.".. Lees verder06-02-2024 06:00
nu.nl
Rust teruggekeerd na nieuwe boerenprotesten, A50 nog dicht om asbestbrand De meeste wegen die maandagavond dicht waren vanwege boerenprotesten, zijn weer open. De A7 was uren gesloten, maar is weer open in beide richtingen. De A50 bij Beekbergen is helem.. Lees verder06-02-2024 00:34
Buurt Amelte wil geen padel: 'Dit moet een oase van rust blijven' Tennisvereniging Amelte in Assen wil graag twee padelbanen op haar complex, maar de buren zijn er fel op tegen. Ze zijn bang dat hun rust verstoord wordt door continue 'getok' van .. Lees verder05-02-2024 16:00
FC Barcelona wint ook van Alavés en brengt rust wat terug FC Barcelona heeft ook de tweede competitiewedstrijd van deze week gewonnen. Drie dagen na de thuiszege (1-0) op Osasuna, versloegen de Catalanen nu Deportivo Alavés met 3-1. Barc.. Lees verder03-02-2024 21:11
rtvutrecht.nl
Slapeloos aflevering 3: Nacht(on)rust Bernadette doet haar best om van de slaappillen af te komen. Als medicatie niet de oplossing is voor haar, wat dan wel? In deze aflevering hoor je hoe het is om in slaaptherapie te.. Lees verder01-02-2024 22:36
dvhn.nl
Oproep aan informateur: zorg voor rust in de ouderenzorg Ga door met de ingezette transitie van de ouderenzorg. Maar geef de sector de komende vier jaar ook rust op financieel vlak. Door de financiële kortingen van het vierde kabinet Ru.. Lees verder01-02-2024 15:33
Rust terug voor jongerenwerkers in Hoogeveen na ‘grimmige en onveilige sfeer’ in centrum Volgens Stichting Welzijnswerk Hoogeveen zijn medewerkers niet fysiek of verbaal aangevallen, maar de sfeer werd bestempeld als 'grimmig' en 'onveilig'... Lees verder31-01-2024 17:06
ad.nl
Drie sterren voor Verliefd op Bali: vloek die op de vrouwen rust doet afbreuk aan het sterke verhaal Na Verliefd op Ibiza en Verliefd op Cuba brengt Johan Nijenhuis deze week een derde film uit waarin hij op zoek is naar liefde op een prachtig eiland. In Verliefd op Bali zoekt hij.. Lees verder31-01-2024 14:08
ad.nl
Het grote voordeel van een iPad in de dug-out: coach hoeft niet meer tot de rust te wachten om bij te sturen In Kijk op Voetbal vraagt voetbalexpert Maarten Wijffels zich deze week af wat die assistent-trainers in de eredivisie nou doen met die iPad voor hun neus. ‘Een drinkpauze benutt.. Lees verder31-01-2024 13:26
ad.nl
Dít gebeurt er als je kwetsbare jongeren 1050 euro per maand geeft: ‘Ik stond 10-0 achter, nu heb ik rust’ Kwetsbare jongeren tot 21 jaar kunnen vaak niet rondkomen van de financiële bijstand vanuit de overheid. Ze maken zich steeds grote zorgen over geld en komen daardoor niet verder .. Lees verder31-01-2024 11:30
nrc.nl
Hoe leer ik mijn zoon rust nemen? Elke week legt Annemiek Leclaire een lezersvraag voor aan deskundigen. Deze week: hoe kan ik mijn zoon leren rust te nemen terwijl ik zelf nooit geleerd heb.. Lees verder29-01-2024 15:16