Bootstrap
#rust
nrc.nl
Driepotige schat (v) op leeftijd zoekt rust Het asiel zit ’s zomers nog voller dan normaal, ook met dieren die bijna niemand wil hebben. Kalina kan niet ver lopen. .. Lees verder26-07-2024 09:00
ad.nl
Maakt Go Ahead Eagles na rust kansen wel af tegen Noorse Brann? Go Ahead Eagles speelt voor de derde keer in zijn bestaan Europees voetbal. In de tweede voorronde van de Conference League is het Noorse SK Brann de tegenstander. Volg het duel in.. Lees verder25-07-2024 19:20
ad.nl
Lieke Klaver combineert hard trainen met meer rust: ‘Ik kan nu extra goed leven, omdat ik vaker op de bank lig’ Lieke Klaver (25) is tegenwoordig een stuk zekerder over haar onzekerheid. De vertelt de vrolijke sprinter in onze vierdelige interviewserie ‘Goud’, waarin we vier olympische k.. Lees verder23-07-2024 08:00
nu.nl
Pogacar is na derde Tour-zege toe aan rust en trekt zich terug voor Spelen Tadej Pogacar doet toch niet mee aan de Olympische Spelen in Parijs. De Sloveense Tour-winnaar zou de wegwedstrijd rijden, maar ziet af van deelname... Lees verder22-07-2024 19:16
telegraaf.nl
Landelijk bekende Zeb (5) overleden aan kanker: ’We hebben hem in rust moeten laten gaan’ De ongeneeslijk zieke Zeb Lenaers uit Weert is afgelopen zaterdagavond overleden. Een succesvolle inzamelingsactie leverde de vijfjarige landelijke bekendheid op. .. Lees verder22-07-2024 18:01
Offline op vakantie: ’Als je de hele tijd naar je scherm staart, kom je minder tot rust’ Door doelloos te scrollen op social media en continu bereikbaar te zijn via onze mobiele telefoon, komen we natuurlijk nooit tot rust tijdens die welverdiende vakantie. Daarom lij.. Lees verder22-07-2024 10:30
ad.nl
Uitgeputte Jonas Vingegaard doet niet mee aan Vuelta: ‘Ik heb nu wat rust nodig’ Jonas Vingegaard doet dit jaar niet mee aan de Vuelta. De 27-jarige Deen van Visma - Lease a Bike was naar eigen zeggen uitgeput toen hij zondag in de Tour de France over de finish.. Lees verder22-07-2024 08:24
Stokoude kiekendief Abe doet vogelkenners versteld staan: ’Lot van de populatie rust helemaal op zijn schouders’ In vogeljaren is Abe stokoud met zijn zeventien lentes. Deze grauwe kiekendief is voor zover bekend het oudste mannetje ooit ter wereld, een vrouwtje in Spanje wist de achttien ja.. Lees verder21-07-2024 17:34
ad.nl
Fietsers en wandelaars negeren advies om weg te blijven na bijtincident wolf: ‘Laat ze met rust’ Maneges houden hun paarden op eigen terrein en 450 kinderen van het YMCA-kampeerterrein mogen het bos niet in. Op landgoed Den Treek in Leusden geldt sinds woensdagavond het advies.. Lees verder17-07-2024 18:30
ad.nl
Olcay Gulsen reageert voor het eerst op overlijden vader: ‘Je hebt eindelijk rust’ Olcay Gulsen (43) heeft dinsdagavond voor het eerst van zich laten horen nadat zaterdagavond bekend werd dat haar vader is overleden. De presentatrice, die vaak openhartig sprak ov.. Lees verder17-07-2024 08:44
rtvutrecht.nl
MH17-ramp 10 jaar geleden: 'Er is nooit sprake van rust' Vandaag is het tien jaar geleden dat de ramp met de MH17 plaatsvond. Zo'n 1300 nabestaanden en andere genodigden zullen aanwezig zijn bij het Nationaal Monument in Vijfhuizen. Onde.. Lees verder17-07-2024 06:00
ad.nl
Meer dan 10.000 euro opgehaald voor pakketbezorger Ramon met ziek dochtertje: ‘Geeft mij zoveel rust’ Pakketbezorger Ramon die door een zware tijd gaat vanwege zijn zieke dochtertje kan niet geloven dat er zoveel geld voor zijn gezin is opgehaald. Hij noemt het ,,fantastisch en onb.. Lees verder16-07-2024 18:28
rtlnieuws.nl
Jane Fonda deelt eerbetoon aan fitnesscollega Richard Simmons: 'Rust zacht' Jane Fonda (86)) staat in een bericht op Instagram uitgebreid stil bij de dood van voormalig tv-fitnesscollega Richard Simmons. Hij overleed zaterdag op 76-jarige leeftijd door een.. Lees verder15-07-2024 10:46
rijnmond.nl
Buren hopen na explosie en handgranaten op rust: 'Anders spullen pakken en verhuizen' Een keiharde klap is het geweest. Bewoners van de Vlinderveen in Spijkenisse zaten in de nacht van zondag op maandag rechtovereind in bed. Een handgranaat ontplofte bij een huis wa.. Lees verder15-07-2024 09:36
ad.nl
Biden roept landgenoten vanuit Oval Office op rust en eenheid te bewaren, Trump aangekomen in Wisconsin President Joe Biden heeft zondag alle Amerikanen opgeroepen om de eenheid te bewaren na de moordaanslag op Donald Trump. Dat deed hij vannacht tijdens een toespraak vanuit de Oval .. Lees verder15-07-2024 02:39
LIVE EK: Spanje na rust razendsnel op voorsprong in finale tegen Engeland! Het is zover. De laatste dag van het EK voetbal: de finale! In het Olympiastadion in Berlijn trappen Spanje en Engeland om 21.00 uur af. Volg het duel tussen Spanje en Engeland op.. Lees verder14-07-2024 22:06
nrc.nl
President Kagame bracht rust in eigen land, maar niet in de regio De Verenigde Naties beschuldigen Rwanda van „territoriale verovering” van Oost-Congo. Toch blijft Paul Kagame, vriend van het Westen, ook na de verkiezing.. Lees verder14-07-2024 16:00
Rechter verwerpt aanklacht tegen Alec Baldwin rond schietincident op filmset Rust Een rechter in New Mexico heeft vrijdag de aanklacht tegen acteur Alec Baldwin rond het dodelijk schietincident op de set van de film Rust verworpen. Volgens Amerikaanse media ein.. Lees verder13-07-2024 00:26
LIVE Tour: Dylan Groenewegen op achterstand door waaiers, geen enkele rust in peloton Zonder klassementsrenner Primoz Roglic is het peloton richting de Pyreneeën vertrokken voor de dertiende etappe van de Tour de France. De rit voert van Agen over 165,3 kilometer .. Lees verder12-07-2024 16:31
nos.nl
Baldwin niet de enige acteur met echte kogels op filmset Rust Behalve Alec Baldwin had ook een andere acteur echte kogels bij zich op de filmset van Rust. Dat bleek op de tweede dag van het proces tegen Baldwin, die terechtstaat voor zijn rol.. Lees verder12-07-2024 10:47
Koeman brengt spits Weghorst na rust opnieuw in bij Oranje Oranje-international Wout Weghorst doet in de tweede helft van de halve finale op het EK tegen Engeland mee. De spits neemt bij een stand van 1-1 de plaats in van Donyell Malen... Lees verder10-07-2024 22:09
LIVE EK: Nederlands elftal en Engeland de rust in met gelijke stand Het is zover, de halve finale op het EK voetbal tussen Nederland en Engeland is om 21.00 uur begonnen. De winnaar van deze kraker zal het zondag in de eindstrijd opnemen tegen Spa.. Lees verder10-07-2024 21:59
rtvnoord.nl
Overheden tegen minister Faber in Ter Apel: 'Laat die spreidingwet met rust' Tijdens het eerste bezoek van PVV-minister Marjolein Faber (Asiel en Migratie) aan Ter Apel werd gehamerd op het belang van de spreidingswet. Faber sprak met onder andere burgemees.. Lees verder10-07-2024 20:40
Openbaar aanklager: Alec Baldwin overtrad regels wapenveiligheid bij schietincident Rust Alec Baldwin heeft de ’belangrijkste regels’ van wapenveiligheid overtreden bij het incident waarbij cameravrouw Halyna Hutchins in 2021 om het leven kwam op de set van de fil.. Lees verder10-07-2024 19:54
nrc.nl
Terwijl Israël en Hezbollah elkaar steeds feller bestoken, proberen de blauwhelmen van de VN de rust te bewaren Terwijl de zuidelijke grensdorpen van Libanon goeddeels verlaten en verwoest zijn, zet VN-vredesmissie UNIFIL nog altijd zijn patrouilles voort. „Vooral in .. Lees verder08-07-2024 21:28
ad.nl
Geen moment rust in op hol geslagen peloton, eerste gravelstrook is in aantocht Stoelriemen vast, want de laatste etappe voor de eerste rustdag belooft spektakel op te leveren. De 199 kilometer lange negende etappe van de Tour de France met start en finish in .. Lees verder07-07-2024 13:33
rtvdrenthe.nl
Piek in watergebruik: Je bent niet de enige die in de rust naar de wc gaat Plassen tijdens een belangrijke voetbalwedstrijd doen we in Drenthe nauwelijks; Drinkwaterbedrijf WMD ziet vlak na een wedstrijd het watergebruik flink stijgen... Lees verder06-07-2024 21:49
’Kleurloos en genadeloos’: met Starmer keert de rust terug in de Britse politiek Met de komst van Keir Starmer als premier keert de rust terug in de Britse politiek. De afgelopen jaren heeft hij vanaf een afstand toegezien hoe de onderlinge chaos binnen de Con.. Lees verder05-07-2024 08:15
ad.nl
Tweede deel van het peloton sluit weer aan na kort waaierspektakel, rust is teruggekeerd Voor de tweede dag op rij zijn de sprinters aan zet in de Tour de France. De zesde etappe van Mâcon naar Dijon is zo goed als vlak en telt slechts één officiële hindernis. Spri.. Lees verder04-07-2024 15:47
nu.nl
Griekspoor neemt rust na Wimbledon-aftocht: 'Spelen laten schieten is een optie' Tallon Griekspoor weet nog niet of hij eind deze maand meedoet aan de Olympische Spelen in Parijs. De Noord-Hollander werd woensdag uitgeschakeld op Wimbledon en wil eerst volledig.. Lees verder03-07-2024 23:01
ed.nl
Arts Fokko van de Beekse Bergen blaast een spuit in de flank van de leeuw: ‘Zodra ze me zien, is het gedaan met de rust’ HILVARENBEEK - Als dierenarts Fokko Klip door Safaripark Beekse Bergen wandelt met zijn gezin, ziet hij vooral patiënten. Is die giraffe goed opgeknapt, groeit de hoorn van dat he.. Lees verder03-07-2024 10:54
LIVE EK: Nederland met kleine voorsprong de rust in tegen Roemenië Het Nederlands elftal hoopt zich na zestien jaar weer te plaatsen voor de kwartfinales van het EK voetbal. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman neemt het om 18.00 uur in de Allia.. Lees verder02-07-2024 18:49
LIVE EK: Portugal en Slovenië gaan de rust in zonder doelpunten Portugal en Slovenië nemen het tegen elkaar op in de achtste finale van het EK voetbal. Voor Portugal is het zaak de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen na de nederlaag tegen.. Lees verder01-07-2024 21:50
LIVE EK: Frankrijk en België na rust op zoek naar treffers Titelkandidaat Frankrijk neemt het in de achtste finales van het Europees kampioenschap voetbal in Duitsland op tegen België. Dat is een herhaling van de halve eindstrijd van het.. Lees verder01-07-2024 19:04
ed.nl
Eindelijk rust en ruimte voor ontwerpduo Kiki en Joost: ‘We waren echt toe aan een plek voor ons werk’ EINDHOVEN - Met de opening van hun expositieruimte gaat een lang gekoesterde wens van ontwerpduo Kiki en Joost in vervulling. ,,De lampen hebben we regelrecht uit de werkplaats opg.. Lees verder01-07-2024 14:00
dvhn.nl
In alle rust een boek lezen in de Marktpleinkerk in Winschoten tijdens Silent Reading Party In alle rust een boek lezen? Dat kan tijdens de Silent Reading Party in de Marktpleinkerk in Winschoten. Het idee is over komen waaien uit Amerika en nu ook in Nederland in opkomst.. Lees verder01-07-2024 11:50
ed.nl
Bossche Dirk Marks vindt rust na hectisch bestaan: ‘Snap je hoe fijn het is om nu boeken te schrijven? DEN BOSCH/AMERIKA - Hij schreef in coronatijd een eerste roman, daarbij geïnspireerd door al zijn reizen over de wereld. Ook stelde superambtenaar Dirk Marks (68) in Amerika een f.. Lees verder01-07-2024 09:30
Spanje overtuigt na rust tegen Georgië en treft Duitsland op EK Spanje heeft zich op het EK tegen Georgië hersteld van een achterstand en uiteindelijk overtuigend geplaatst voor de kwartfinales. De titelkandidaat kwam door een eigen doelpunt v.. Lees verder30-06-2024 23:09
LIVE EK: Fabian Ruiz zet Spanje snel na rust op voorsprong tegen Georgië Voor EK-debutant Georgië kan het toernooi al niet meer stuk na het bereiken van de achtste finales. Wordt het zondag nog mooier voor Georges Mikautadze en consorten? Dan moet er .. Lees verder30-06-2024 22:10
LIVE EK: Zwitserland deelt direct na rust tweede tik uit aan Italië Het EK voetbal in Duitsland gaat na twee rustdagen verder met de achtste finales. Titelverdediger Italië en Zwitserland komen om 18.00 uur in Berlijn als eerste in actie. .. Lees verder29-06-2024 19:07
ad.nl
Nicole kreeg ruimte om te zorgen voor dochter (4) met leukemie, en dat wil ze óók voor anderen: ‘Geeft rust’ Nicole Diederen is moeder van een dochter (4) met acute lymfatische leukemie én werknemer van een kaasverwerkingsbedrijf. Een onmogelijke combinatie, waarin ze zich continu tekort.. Lees verder29-06-2024 08:30
LIVE EK Nederlands elftal virtueel tegen Roemenië, Georgië houdt stand tegen Portugal bij de rust Oranje weet woensdagavond rond 23.00 uur wie de tegenstander in de achtste finales op het EK is. De kans op Engeland is het grootst. Als Tsjechië of Georgië later op woensdag in.. Lees verder26-06-2024 21:52
LIVE EK: Wie kan er na rust wat in Groep C? Engeland virtueel eerste In Groep C op het EK leidt Engeland met 4 punten, voor Denemarken en Slovenië met ieder 2 punten. Servië kan met 1 punt niet meer bovenaan eindigen. De winnaar van deze groep is.. Lees verder25-06-2024 22:04
Stelling: Wetenschappers met rust laten Tussen november 2022 en december 2023 moesten maar liefst 59 wetenschappers en stafleden van universiteiten worden beveiligd. Dat blijkt uit een rapport van de wetenschapsorganisa.. Lees verder25-06-2024 07:02
ad.nl
Danielle ruilde haar slecht geïsoleerde flat in voor een nul-op-de-meterwoning: 'Heeft veel rust gebracht’ Danielle Hell (35) uit Bergen op Zoom moest even wennen toen ze haar slecht geïsoleerde flat inruilde voor een nul-op-de-meterwoning met zonnepanelen op het dak. ,,Het duurde even.. Lees verder22-06-2024 19:15
Molen de Ster blaast 25 kaarsjes uit: 'Oase van rust in versteende wijk' Molen de Ster in de Utrechtse wijk Lombok blaast vandaag 25 kaarsjes uit. Toch begint de historie van de houtzaagmolen al in de 18e eeuw. Dat zit zo... Lees verder22-06-2024 09:00
Herbeleef hoe Oekraïne het in het EK-duel met Slowakije na de rust helemaal omdraaide Slowakije heeft verzuimd zich al te plaatsen voor de achtste finales van het EK voetbal. Na de verrassende zege op België (1-0) ging de ploeg ten onder tegen Oekraïne, dat na de.. Lees verder21-06-2024 16:57
LIVE EK: Strijdend Oekraïne schiet na rust uit de startblokken met gelijkmaker tegen Slowakije Slowakije kan zich vrijdagmiddag om 15.00 al plaatsen voor de achtste finales van het EK voetbal. Na de verrassende zege op België (1-0) wacht een clash met Oekraïne, dat in het.. Lees verder21-06-2024 16:16
LIVE EK: Slowakije op weg naar achtste finales met nipte voorsprong bij rust tegen Oekraïne Slowakije kan zich vrijdagmiddag om 15.00 al plaatsen voor de achtste finales van het EK voetbal. Na de verrassende zege op België (1-0) wacht een clash met Oekraïne, dat in het.. Lees verder21-06-2024 15:50
ed.nl
Son en Breugel prees zelf het paradijsje dat het nu weg wil hebben: ‘Mooie plek om tot rust te komen’ SON EN BREUGEL - De gemeente Son en Breugel weet al zeker vijf jaar van de situatie op het Verborgen Paradijs en nodigde inwoners zelfs uit er een kijkje te nemen. Onlangs werd bek.. Lees verder20-06-2024 10:50
LIVE EK: Duitsland zoekt na de rust naar meer goals tegen Hongarije Duitsland komt woensdagavond van 18.00 uur voor de tweede keer dit EK voetbal in actie. In de Mercedes-Benz Arena in Stuttgart is Hongarije de opponent van het thuisland. .. Lees verder19-06-2024 19:06
Franse verdediger Saliba ziet gebrek aan rust niet als probleem William Saliba vindt het geen probleem dat Frankrijk vrijdag met dertig uur minder rust aan het tweede groepsduel op het EK tegen het Nederlands elftal begint. "Dat mag geen excuus.. Lees verder19-06-2024 13:34
Jaimie Vaes wil deze zomer haar grenzen meer bewaken: 'Ga de rust opzoeken' Jaimie Vaes (34) woont al een tijdje op het Spaanse eiland Ibiza en is een echte levensgenieter. Vooral in de zomer wordt haar leven maandenlang 'on hold' gezet en is haar uitgaven.. Lees verder19-06-2024 13:28
ad.nl
John Berends keert niet terug als Commissaris van de Koning: ‘Ik heb begrip voor de wens tot rust’ John Berends keert niet terug in zijn functie als Commissaris van de Koning, die conclusie trekt hij woensdagmiddag zelf na de presentatie van het rapport over ongewenst gedrag. Ve.. Lees verder19-06-2024 09:40
LIVE EK: Portugal jaagt na rust op voorsprong tegen Tsjechië Cristiano Ronaldo kan met recht ’Mister EK’ worden genoemd. De 39-jarige Portugees speelt dinsdagavond vanaf 21.00 uur tegen Tsjechië alweer zijn zesde Europese kampioenschap.. Lees verder18-06-2024 20:43
LIVE EK: Olivier Giroud krijgt rust bij Fransen; Jan Vertonghen neemt na EK besluit over toekomst Na de goede start van het Nederlands elftal dendert het EK voetbal in volle vaart verder. Er staan op deze dinsdag twee groepswedstrijden op het programma in groep F. Turkije en G.. Lees verder18-06-2024 17:15
Giroud heeft lichte klachten en krijgt rust bij Fransen BAD LIPPSPRINGE (ANP/AFP) - Olivier Giroud is niet ongeschonden uit de EK-wedstrijd van Frankrijk tegen Oostenrijk gekomen. De spits viel maandag in de slotfase van het met 1-0 gew.. Lees verder18-06-2024 17:06
LIVE EK: Wat kan Oostenrijk na rust tegen Frankrijk? Op het EK is het maandagavond weer de beurt aan één van de favorieten voor de titel. In de groep van het Nederlands elftal neemt tweevoudig Europees kampioen Frankrijk het in de.. Lees verder17-06-2024 22:03
Sabalenka neemt rust en gaat niet naar Olympische Spelen BERLIJN (ANP/DPA) - Tennisster Aryna Sabalenka uit Belarus neemt niet deel aan de Olympische Spelen in Parijs. Dat heeft de nummer 3 van de wereld bekendgemaakt bij het WTA-toernoo.. Lees verder17-06-2024 15:10
Oranjefans wachtten op rust met toiletbezoek: ’plaspauze-piek’ na eerste helft Tijdens de EK-wedstrijd tegen Polen gingen Oranjefans in de rust massaal naar het toilet. Drinkwaterbedrijf Vitens spreekt van een ’plaspauze-piek’ rond 15.45 uur zondagmiddag.. Lees verder17-06-2024 11:29
Massale plaspauze tijdens rust Oranje Inwoners van de provincie Utrecht gebruikten gisteren tijdens de wedstrijd Polen-Nederland aanzienlijk minder drinkwater dan voor of na de wedstrijd. Wel was er een plaspauze-piek .. Lees verder17-06-2024 11:19
Kansen genoeg, maar Nederland maakt er slechts eentje tegen Polen: 1-1 bij rust Het is rust bij Nederland tegen Polen. Oranje had tal van kansen, maar wist er slechts eentje te verzilveren. Door een van richting veranderd schot van Cody Gakpo in de 29ste minuu.. Lees verder16-06-2024 15:48
Wervelend Spanje geeft Kroatië er voor rust al van langs bij eerste groepswedstrijd op het EK Als Kroatië net als in de Nations League vorig jaar hoge ogen wil gooien op het EK voetbal, zal het toch echt uit een ander vaatje moeten tappen. Bij de eerste groepswedstrijd te.. Lees verder15-06-2024 19:56
ed.nl
15.000 euro voor gouden tip over vermoorde kippenboer uit Helenaveen: 'Geef familie van Jan rust' HELENAVEEN - Het Openbaar Ministerie (OM) looft een beloning van 15.000 euro uit voor de gouden tip die leidt naar de daders die kippenboer Jan van Mullekom (47) vermoordden. Hij w.. Lees verder10-06-2024 17:43
ed.nl
Rust wedergekeerd in Tilburgse straat: vermiste serval terug bij eigenaar TILBURG - De serval die gisteren ontsnapte tijdens een wandeling met zijn baasje in Tilburg is terecht. Politie en medewerkers van de Beekse Bergen zochten naar het katachtige dier.. Lees verder10-06-2024 14:14
COA-dwangsom van 1,5 miljoen helpt inwoners Ter Apel niet verder: ’We willen onze rust terug’ De kassa rinkelt in Ter Apel. De gemeente krijgt deze week anderhalf miljoen euro overgemaakt van het COA, omdat het asielzoekerscentrum in het Groningse dorp nog altijd overvol i.. Lees verder09-06-2024 12:27
Sabitzer van Oranje-opponent Oostenrijk neemt rust na CL-finale DÜSSELDORF (ANP/DPA) - Marcel Sabitzer van Oranje-opponent Oostenrijk speelt zaterdag niet mee tijdens het oefenduel met Zwitserland. De middenvelder van Borussia Dortmund heeft o.. Lees verder07-06-2024 13:18
ed.nl
Altijd al midden in de mooie natuur willen wonen? Zes woningen in de Brabantse bossen waar je helemaal tot rust komt De zomer staat voor de deur en mensen wachten met smacht op de eerste zonnestralen die tevoorschijn komen. Hoe lekker is het dan als je met vrienden en familie die over de vloer ko.. Lees verder06-06-2024 17:06
ad.nl
Máxima gunt haar blonde lokken graag rust als ze later op de dag nog in de krul moeten Welke modieuze traditie hebben we aan Máxima te danken? Welke zomerhoed is favoriet? En welke transformatie zien we bij koningin Mary? In deze nieuwe aflevering van Oranje Franje .. Lees verder06-06-2024 16:00
Loop eens een rondje over een begraafplaats: 'Je komt er tot rust' Een dagje naar het museum, een stadwandeling maken of een kasteel bezoeken. Als het aan Stichting Terebinth ligt, die zich hard maakt voor funerair erfgoed, wordt een bezoekje aan .. Lees verder06-06-2024 12:30
Emotioneel eerbetoon Kylian Mbappé aan overleden oom na treffer: ’Rust in vrede’ Het eerste doelpunt dat Kylian Mbappé scoorde na zijn droomtransfer naar Real Madrid heeft hij opgedragen aan zijn overleden oom Alex. .. Lees verder06-06-2024 08:59
Rust lijkt terug in Meppeler politiek na onstuimig jaar: 'Maar het gaat met horten en stoten' Een jaar geleden klopten oppositiepartijen ChristenUnie en SP bij RTV Drenthe aan met zorgen over het functioneren van de lokale politiek in Meppel. Coalitiepartij Sterk Meppel bea.. Lees verder04-06-2024 20:00
Op zoek naar rust? Deze woning van 190.000 euro is alleen te voet bereikbaar Voor minder dan twee ton een woning in een weiland aan het water kopen? Het kan in Echtenerbrug. Opvallend: het huis is alleen te voet te bereiken. .. Lees verder04-06-2024 11:23
Greppeltjes graven en het gras met rust laten: zo red je jouw verzopen tuin De enorme hoeveelheid regen van de afgelopen periode heeft menig tuin onder water gezet. Weg vers geplante bloemetjes, waar je tijd en geld had ingestoken. Hoe maak je van die her.. Lees verder03-06-2024 11:56
ad.nl
Bram verruilde drukte van de stad voor de rust van een eiland: ‘Hoor geen stadsgeluiden en ben meestal alleen’ Met de aankoop van een verblijf op een eiland in de Bergse Achterplas veranderde Bram Legerstee (58) zijn levensstijl. ,,Met weinig moeite heb ik een opgeruimd huis.’’.. Lees verder02-06-2024 18:30
Feyenoord-aanvoerder Trauner krijgt opnieuw rust bij Oostenrijk Gernot Trauner heeft zondag de training van de Oostenrijkse voetbalploeg aan zich voorbij moeten laten gaan. De 32-jarige aanvoerder van Feyenoord ontbrak een dag eerder ook al. Tr.. Lees verder02-06-2024 14:14
LIVE Champions League-finale: Real en Dortmund na rust meer in evenwicht Donyell Malen en Ian Maatsen kunnen de Champions League winnen. De twee Nederlanders nemen het om 21.00 uur op Wembley met Borussia Dortmund op tegen Real Madrid. .. Lees verder01-06-2024 22:28
ed.nl
‘Iedereen zegt: ik begrijp je, maar niemand begrijpt je écht’: het MMC geeft jongvolwassenen met kanker een plek om tot rust te komen VELDHOVEN - Ernstig ziek zijn in de bloei van je leven is best eenzaam, merken veel jongvolwassen kankerpatiënten. In het Máxima Medisch Centrum kunnen zij zich nu terugtrekken i.. Lees verder30-05-2024 14:00
ad.nl
Nieuwe rvc met oud-spits Jack Tuyp moet rust terugbrengen bij FC Volendam FC Volendam heeft per 1 juli een nieuwe raad van commissarissen gepresenteerd. De gedegradeerde club uit het vissersdorp, waar het afgelopen seizoen onrustig was op bestuurlijk niv.. Lees verder30-05-2024 09:47
rtvnoord.nl
Nieuwe ontsluitingsweg brengt rust in Bedum ‘Het is stiller in de straat’, zegt Erwin Venema. Bedumers merken na ruim een week al direct een verschil: het is rustiger in het dorp, nadat de nieuwe ontsluitingsweg is geope.. Lees verder27-05-2024 07:30
dvhn.nl
Drenthina grijpt de titel na rust In een uitzinnige ambiance werd de titel voor Drenthina een feit. Na een bloedeloze doelpuntloze eerste helft sloeg de formatie van trainer Robert Oosting na de hervatting met 4-0 .. Lees verder25-05-2024 19:38
nu.nl
Macron stelt omstreden verkiezingswet Nieuw-Caledonië uit en roept op tot rust De Franse president Emmanuel Macron heeft de nieuwe omstreden verkiezingswet van Nieuw-Caledonië met een aantal weken uitgesteld. De wet leidde tot grote rellen op de eilandengroe.. Lees verder23-05-2024 18:10
dvhn.nl
Asielzoekers met medische indicatie komen tot rust in hotel Brinkzicht in Vledder. 'Deze mensen kun je niet in een grote hal zetten' „Je ziet deze mensen bijna niet op straat of in de winkel”, merkt de mevrouw op die zich donderdagmorgen als eerste meldt tijdens de inloopbijeenkomst in Hotel Brinkzicht. Tot .. Lees verder23-05-2024 16:44
ad.nl
Excelsior haalt opgelucht adem na heet avondje in Den Haag: ‘Denk dat ik twee biertjes neem om tot rust te komen’ Met paniekvoetbal en heel veel geluk trok Excelsior gisteravond de zege in de eerste halve finale van de play-offs om promotie/lijfsbehoud over de streep. Met dank aan uitblinker C.. Lees verder22-05-2024 22:09
LIVE Manchester City leidt nipt bij rust in zinderende titelstrijd; Arsenal maakt gelijk Prolongeert Manchester City de landstitel of triomfeert Arsenal na 20 jaar weer eens in de Premier League? Dat is de vraag die de Engelse voetbalwereld beheerst. Vanaf 17.00 uur k.. Lees verder19-05-2024 17:54
nrc.nl
In gesprek met de bezetters van de universiteit: ‘Alleen als ik demonstreer voel ik rust’ Er is de laatste weken veel gezegd over de demonstranten en het geweld in Amsterdam. Wat zeggen ze zelf? „De wereld moet gewoon beter.” .. Lees verder17-05-2024 20:00
Gemeente koopt Poolse supermarkt uit, buurvrouw emotioneel: 'Eindelijk rust' Al tien jaar hebben buren van een Poolse supermarkt in Roosendaal te kampen met overlast en intimidatie van klanten. De gemeente trekt nu 5 miljoen uit om de supermarkt uit te kope.. Lees verder17-05-2024 17:50
nrc.nl
Rust in de chaos: de spannend geweven, vloeiende jazzcomposities van Linda May Han Oh In moderne glasheldere jazz zoekt Amerikaanse bassiste Linda May Han Oh met haar band rust in chaos. In het Amsterdamse Bimhuis viel haar intense basspel op: .. Lees verder25-04-2024 17:12