Bootstrap
#minuten
nos.nl
Ook streekbussen staan zaterdag drie minuten stil, stationswinkels dicht Zaterdagavond staan ook alle streekbussen drie minuten stil. Ze doen mee aan een landelijke actie tegen agressie in het openbaar vervoer. NS kondigde de actie aan nadat afgelopen w.. Lees verder17-04-2024 17:43
nrc.nl
Ook bussen staan zaterdag drie minuten stil vanwege geweld tegen NS-medewerkers Eerder lieten de NS en streekvervoerder Arriva al weten hun treinen zaterdagavond drie minuten stil te zetten. Bussen sluiten zich daar nu bij aan. .. Lees verder17-04-2024 17:34
omroepwest.nl
Arriva en EBS zetten ook bussen drie minuten stil tegen geweld in openbaar vervoer Net als HTM zetten Arriva en EBS zaterdagavond al hun bussen drie minuten stil. Dat doen de streekvervoerders om samen met andere vervoersbedrijven te protesteren tegen geweld in h.. Lees verder17-04-2024 16:51
telegraaf.nl
Russische hackers nemen weer BabyTV over: dertien minuten lang gewelddadige beelden Russische hackers hebben weer een uitzending van kinderzender BabyTV overgenomen. Maar liefst dertien minuten lang kregen kijkers zeer gewelddadige propogandabeelden te zien. Het .. Lees verder17-04-2024 16:44
rtvdrenthe.nl
Ook Qbuzz voert actie na mishandeling: vervoer zaterdag drie minuten stil "We willen dat onze collega's zich veilig voelen tijdens het werk. Dat dit niet altijd het geval is, baart ons zorgen en vraagt om actie.".. Lees verder17-04-2024 15:45
rijnmond.nl
Ook Qbuzz houdt stil; bijna al het openbaar vervoer zaterdag 3 minuten plat Steeds meer bedrijven in het openbaar vervoer doen zaterdag om 22:30 uur mee aan de landelijke staking. Ook streekvervoerder Qbuzz zet alle bussen, trams en treinen drie minuten st.. Lees verder17-04-2024 15:17
rtvnoord.nl
Protest tegen geweld: ook Qbuzz staat zaterdagavond drie minuten stil Ook Qbuzz sluit zich aan bij het protest tegen het geweld tegen medewerkers van openbaar vervoersbedrijven. Net als de treinen van Arriva en NS staan de bussen van Qbuzz komende za.. Lees verder17-04-2024 12:20
at5.nl
GVB volgt NS en legt het ov in de stad zaterdag ook voor drie minuten stil Het GVB laat weten het voorbeeld van de NS te volgen en aankomende zaterdag om 22.30 uur het ov in de stad voor drie minuten stil te leggen. Gisteren kondigde de NS de minuten stil.. Lees verder16-04-2024 17:05
ad.nl
Atlético Madrid beducht voor Dortmund: ‘De eerste vijftien minuten gaan heel belangrijk worden’ Atlético-coach Diego Simeone benadert de wedstrijd tegen Borussia Dortmund dinsdag in de Champions League met veel vertrouwen, maar heeft respect voor de Duitse tegenstander... Lees verder15-04-2024 22:53
nu.nl
Ook Arriva zet treinen zaterdag drie minuten stil uit protest tegen geweld Ook Arriva zet het treinverkeer zaterdagavond drie minuten stil. Dat doet de regionale spoorvervoerder in navolging van de NS vanwege de mishandeling van een NS-conducteur afgelope.. Lees verder15-04-2024 17:02
dvhn.nl
NS en vakbonden helemaal klaar met agressie na zware mishandeling conductrice: alle treinen staan zaterdagavond drie minuten stil De NS zet zaterdagavond alle treinen in Nederland drie minuten stil. Dit naar aanleiding van de zware mishandeling van een conductrice. Ook Arriva zet de treinen stil... Lees verder15-04-2024 14:55
nu.nl
NS laat treinen zaterdag drie minuten niet rijden wegens mishandeling conducteur De NS legt het treinverkeer aanstaande zaterdag drie minuten stil vanwege de mishandeling van een conducteur afgelopen weekend. "Het kan niet zo langer", zegt NS-topman Wouter Kool.. Lees verder15-04-2024 14:18
nrc.nl
NS laat treinen zaterdag drie minuten stilstaan uit protest tegen geweld tegen personeel: ‘Schrikbarend patroon van belagingen’ De aanleiding voor het protest is een incident van afgelopen zaterdag, waarbij jongeren een hoofdconductrice en machinist mishandeld hebben. Dit soort aanvall.. Lees verder15-04-2024 13:37
rtvutrecht.nl
NS legt treinverkeer dit weekend 3 minuten stil: 'Moet klaar zijn met geweld tegen conducteurs' De treinen rijden aanstaande zaterdag drie minuten niet. De NS legt het treinverkeer stil naar aanleiding van de mishandeling van een conducteur dit weekend... Lees verder15-04-2024 13:17
at5.nl
Zaterdagavond drie minuten lang geen treinverkeer wegens mishandeling conducteur In het hele land rijden zaterdagavond om 22.30 uur drie minuten lang geen treinen. De NS protesteert daarmee tegen de mishandeling van een conducteur in een trein tussen Delft en D.. Lees verder15-04-2024 13:12
dvhn.nl
PKC’83 wint op transfermarkt, maar verliest van WVV. ‘Binnen vijf minuten en een knuffel was het geregeld’ PKC’83 heeft weer ambitie om terug te keren op het landelijke niveau. Dan zal het wel wat beter moeten uitverdedigen, want dat werd ze fataal tegen WVV zaterdagmiddag... Lees verder13-04-2024 18:22
at5.nl
De Modestraat in Noord: "Het zag er niet uit, maar na vijf minuten was ik om" Een levendige begane grond is belangrijk voor een bruisende buurt. Dit voormalige wokrestaurant in Noord is daar een goed voorbeeld van. Het pand is omgebouwd tot huiskamer en werk.. Lees verder11-04-2024 19:00
at5.nl
Weinig minuten in Ajax 1, maar Fitz-Jim heeft hoop na terugkeer: "Zie het niet als slechte zet" Kian Fitz-Jim werd na een verhuurperiode van een half seizoen bij Excelsior teruggehaald door Ajax. Hij speelde geen minuut in het eerste, tot afgelopen donderdag. Maandagavond was.. Lees verder09-04-2024 13:37
dvhn.nl
ACV krijgt kansen in negen minuten durende blessuretijd, maar verliest weer ACV slaagde er voor de derde keer achter elkaar niet in om te winnen in de Tweede Divisie. De Treffers was in Groesbeek met 2-1 te sterk voor de blauwhemden, die in blessuretijd no.. Lees verder06-04-2024 21:56
ad.nl
Auto vliegt in brand tijdens rijden op A4: voertuig binnen enkele minuten in lichterlaaie Een auto is donderdagavond tijdens het rijden op de A4 in brand gevlogen. De bestuurder kon net op tijd zijn voertuig aan de kant zetten en uit de auto komen. Door de brand hing er.. Lees verder04-04-2024 19:58
nu.nl
AZ lijdt bij Heracles grootste verlies sinds 2018 na twee penalty's in twee minuten AZ heeft woensdag een harde nederlaag geleden op bezoek bij Heracles Almelo. Mede door twee rake strafschoppen van Jizz Hornkamp in twee minuten won de thuisploeg in Erve Asito met.. Lees verder04-04-2024 05:49
rtvnoord.nl
Sterk FC Groningen verslaat ADO Den Haag: '90 minuten plezier gehad' FC Groningen boekte vrijdagavond een verdiende 2-0 overwinning op concurrent ADO Den Haag. Romano Postema en Thom van Bergen verzorgden de doelpunten. Voor Van Bergen was dat alwee.. Lees verder29-03-2024 23:36
ad.nl
Kapitein rampschip Baltimore had geen tijd om ‘black-out’ te verhelpen en voer zo binnen 5 minuten tegen brug De complete stroomuitval waardoor het containerschip ‘Dali’ de brug in Baltimore ramde, kon niet op een ongelukkiger moment komen. Precies vijf minuten had de bemanning om over.. Lees verder28-03-2024 16:57
ad.nl
Chaima mocht haar pasgeboren baby zeven minuten vasthouden, toen werd-ie weggehaald: ‘De tijd is om’ Overweldigd door liefde. Zo voelt Chaima (32) zich bij de geboorte van haar zoontje. Maar die explosie van geluk duurt slechts zeven minuten. Zo lang mag ze haar baby vasthouden vo.. Lees verder28-03-2024 14:30
ad.nl
De laatste drie minuten voor brugdrama in Baltimore: snelle afsluiting voorkwam meer slachtoffers Twee dagen na het brugdrama in Baltimore wordt steeds duidelijker hoe het ongeluk met het containerschip zich voltrok. Onderzoekers hebben een reconstructie gemaakt van de laatste .. Lees verder28-03-2024 10:26
dvhn.nl
Stad wordt kleurig verlicht, lampen blijven vijf minuten branden met speciale QR-code Het college van B en W heeft besloten om in de stad Groningen meer verlichting aan te brengen. Met name ’s avonds en ’s nachts is er weinig verlichting. .. Lees verder27-03-2024 17:00
nrc.nl
Schoten, paniek, zwarte rook: twintig angstaanjagende minuten in Crocus City Hall Vier schutters openden met automatische wapens het vuur op bezoekers van de concertzaal in een voorstad van Moskou, bij de grootste terreuraanslag in Rusland .. Lees verder24-03-2024 22:45
nu.nl
Wiebes wint Gent-Wevelgem na spannende minuten in afwachting van finishfoto Lorena Wiebes heeft zondag Gent-Wevelgem op haar naam geschreven. De Nederlandse renster bleef Elisa Balsamo maar net voor in de massasprint... Lees verder24-03-2024 18:23
rtvnoord.nl
'Minimaal 30 tot 45 minuten vertraging' tijdens sluiting zuidelijke ringweg Hoe zwaar wordt de ochtendspits maandagochtend? Dat is de vraag die veel mensen bezighoudt nu de zuidelijke ringweg rond de stad Groningen flink op de schop gaat. Waar kun je nog l.. Lees verder24-03-2024 18:00
ad.nl
Familieleden missen uitvaart door files, Luuk Wilson deed 2,5 uur over stuk van 10 minuten: ‘Verdrietig’ Normaal is het tien minuten, hooguit een kwartier rijden. Maar zaterdag deed Luuk Wilson er door alle files tweeënhalf uur over om vanuit Rotterdam-IJsselmonde in Capelle aan den .. Lees verder17-03-2024 19:05
rijnmond.nl
45 minuten vertraging A16 Van Brienenoordbrug na ongeval In dit artikel houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opvallende 112-nieuws uit de regio Rijnmond van zondag 17 maart... Lees verder17-03-2024 15:43
ad.nl
Eline overleefde die twee minuten in de tram met Gökmen T.: ‘Krijg het benauwd als iemand te dichtbij loopt’ Twee minuten en negen seconden. Die tijd had Gökmen Tanis nodig om van maandag 18 maart 2019 de zwartste dag in de recente geschiedenis van Utrecht te maken. Vijf jaar geleden sta.. Lees verder16-03-2024 17:00
ad.nl
Steven Bergwijn tegen Sparta mogelijk weer van de partij bij Ajax: ‘Maar zeker geen 90 minuten’ Steven Bergwijn maakt zondag (16.45 uur) mogelijk zijn rentree bij Ajax in de uitwedstrijd bij Sparta Rotterdam. De aanvoerder van de Amsterdammers stond de afgelopen vijf weken aa.. Lees verder15-03-2024 17:04
Twee wervelende minuten zijn voldoende voor Barcelona tegen Napoli Voor het eerst sinds 2020/21 heeft Barcelona de kwartfinales van de Champions League bereikt. Het team van Xavi versloeg (zonder Frenkie de Jong) Napoli met 3-1. Dat was ruim vold.. Lees verder12-03-2024 22:55
Binnen 3 minuten 100 euro rijker: deze twintigers geven gratis geld weg in Utrecht Briefjes van 50 of 100 euro verstoppen, een filmpje daarvan op Instagram plaatsen, snel weglopen en wachten totdat iemand het geld vindt. Dat doen Hugo en Mano van het Instagramacc.. Lees verder08-03-2024 12:03
dvhn.nl
Vijf tot tien minuten minder huishoudelijk hulp per cliënt lijkt het doel in Midden-Drenthe. Gemeenteraad moet oordeel vellen Wethouder Rieja Raven kreeg dinsdagavond een standje in de commissie Zorg en Welzijn. De WMO raad Midden-Drenthe was niet actief meegenomen in de procesplannen van het college om h.. Lees verder05-03-2024 22:33
ad.nl
Drie goals in negen minuten helpen FC Groningen aan zege, dreun voor Cambuur FC Groningen heeft een knappe overwinning geboekt op bezoek bij hekkensluiter FC Den Bosch. De Groningers kwamen na rust op achterstand, maar knokten zich binnen een tijdsbestek va.. Lees verder04-03-2024 19:30
Regels vluchtelingen versoepeld: streep door maximaal vijf minuten douchen Oekraïners die worden opgevangen in de gemeente Alphen aan de Rijn kunnen voortaan wat langer douchen dan vijf minuten. Ook andere regels worden wat versoepeld... Lees verder04-03-2024 14:00
nrc.nl
Taghi achter de tralies: geen brieven, geen telefoontjes, geen imam en maar 45 minuten krachttraining per week De tot levenslang veroordeelde Ridouan Taghi zit in een detentieregime dat zijn advocaat „schadelijk, inhumaan en vernederend” noemt. .. Lees verder01-03-2024 21:00
Sopranos-ster Drea de Matteo (52): ’Na vijf minuten op OnlyFans kon ik mijn hypotheekschuld al aflossen’ Nadat ze geen cent meer had om aan haar kont te krabben, besloot Sopranos-ster Drea de Matteo (52) het roer om te gooien en dan haar lijf maar te gebruiken om knaken te verdienen... Lees verder29-02-2024 12:39
nrc.nl
Bij Merrachi verkopen duizenden hoofddoeken binnen minuten uit Duizenden hoofddoeken verkopen bij het moderne modest-fashionmerk Merrachi binnen minuten uit. „Dat iemand met dezelfde achtergrond als ik dit heeft opgezet.. Lees verder29-02-2024 09:47
Fonkelnieuwe toltunnel scheelt straks zeven minuten reistijd Hoewel de oplevering nog wel even op zich laat wachten, is al wel bekend wat automobilisten en vrachtverkeer straks kwijt zijn als de nieuwe snelweg A24 opent. Het tracé tussen de.. Lees verder28-02-2024 13:22
rijnmond.nl
Sparta verliest bij NEC door twee tegengoals in vijf minuten Twee harde afstandsschoten in een paar minuten hebben ervoor gezorgd dat Sparta met 2-0 heeft verloren bij NEC. Na rust drong de Kasteelclub nog wel aan, maar het maakte nooit seri.. Lees verder24-02-2024 22:52
ad.nl
Motorrijder beschadigt gehoor in 15 minuten en bijna niemand draagt oordoppen, kno-artsen slaan alarm Motorrijders die zonder gespecialiseerde oordoppen op de motor stappen, beschadigen binnen een kwartier permanent hun gehoor. Dat merken ze niet meteen, maar later in hun leven. Hi.. Lees verder22-02-2024 09:00
Trefzekere Derijck direct belangrijk voor ADO: 'Al kwamen deze 45 minuten sneller dan afgesproken' Het was niet best wat ADO Den Haag voor rust in de verloren kraker tegen Willem II liet zien. Na twee verdedigende fouten leidde de thuisploeg na slechts zestien minuten met 2-0, w.. Lees verder16-02-2024 23:30
Man (65) worstelt minuten met minderjarige woningovervallers: 'Drukte handen op mijn ogen en mond' De 65-jarige bewoner van een huis aan de Drouwenstraat in Den Haag is woensdagavond het slachtoffer geworden van een woningoverval. Minutenlang hielden minderjarige jongens met biv.. Lees verder16-02-2024 06:00
nrc.nl
Vijftien minuten vol sterren: Usher maakt van Super Bowl-concert een opwindende, razendsnelle medleyshow Moonwalkend op rollerskates, een liefdesduet met zangeres Alicia Keys, een marchingband die op het veld de letters van zijn naam vormde: r&b-zanger Usher maak.. Lees verder12-02-2024 11:48
nu.nl
FC Twente scoort drie keer in dertien minuten en wint eindelijk eens bij Excelsior FC Twente heeft zaterdag in de Eredivisie voor het eerst in twaalf jaar gewonnen bij Excelsior. De ploeg van trainer Joseph Oosting had slechts dertien minuten nodig om drie keer t.. Lees verder10-02-2024 20:57
rtlnieuws.nl
Extra tickets Lowlands binnen een paar minuten uitverkocht De ruim zesduizend extra kaarten voor festival Lowlands die vanochtend om 11:00 uur in de verkoop gingen, waren binnen enkele minuten uitverkocht. .. Lees verder10-02-2024 12:22
ad.nl
Na 120 minuten vechtvoetbal draaide de terugkeer van Buijs in Groningen uit op een mentale dreun De terugkeer van Danny Buijs bij FC Groningen is voor de oefenmeester uitgelopen op een teleurstelling. Met zijn club Fortuna Sittard werd hij na strafschoppen uitgeschakeld. FC Gr.. Lees verder09-02-2024 07:23
Extreme blaasklachten jongeren door ketamine: 'Helse pijn en elke 5 minuten plassen' Rennen naar de wc voor een paar druppels, in haar broek plassen en helse pijnen. Juul raakte op haar 15de verslaafd aan de drug ketamine en ervaart daar nu nog dagelijks de gevolge.. Lees verder07-02-2024 16:32
rijnmond.nl
LIVE: 'Driouech gaf tien minuten na ketsen transfer aan te willen spelen voor Excelsior' Na een hectisch einde van de transferperiode gaat Excelsior vrijdagavond weer verder in de eredivisie. De Kralingers spelen het belangrijke uitduel met concurrent Almere City. Rijn.. Lees verder02-02-2024 18:57
at5.nl
Henderson debuteert in de basis tegen PSV: "Bekijken of het 90 minuten wordt" Jordan Henderson gaat morgenavond in de topper tegen PSV zijn debuut maken voor Ajax. De centrale middenvelder is volgens trainer John van 't Schip fit en staat hij vanaf het begin.. Lees verder02-02-2024 14:25
’Moordenaar Peter R. de Vries binnen twee minuten overgehaald’ Niet langer dan één minuut en zesenveertig seconden had Delano G. nodig om overgehaald te worden om op diezelfde dag, 6 juli 2021, de moord op Peter R. de Vries te plegen. .. Lees verder30-01-2024 16:56
dvhn.nl
Roep om meer beveiliging vanwege komst azc in Midwolde. 'Ik wil dat er binnen vijf minuten een beveiliger staat' Inwoners van Midwolde maken zich zorgen over de veiligheid vanwege de komst van 70 asielzoekers in het oude kantoorpand van sloopbedrijf Dusseldorp. .. Lees verder30-01-2024 09:00
at5.nl
Kale & Kokkie: "Henderson maakt minuten tegen Heracles, die gaat niet zitten wachten" Jordan Henderson is z’n eerste meters op het trainingsveld van Ajax aan het maken, wanneer zou hij debuteren als nummer 6? Is het al dit weekeinde tegen Heracles of gooit Van.. Lees verder26-01-2024 15:15