Bootstrap
#helft
omroepwest.nl
Helft sociale woningen moet naar statushouders en zorggroepen: 'Onverantwoord' Den Haag maakt zich zorgen over een nieuwe wet die op komst is. Deze wet verplicht gemeenten om meer sociale huurwoningen toe te wijzen aan aandachtgroepen, zoals asielzoekers met .. Lees verder18-04-2024 11:00
nos.nl
Helft van rvc Ajax stapt op vanwege 'te veel discussie rondom hun persoon' Drie leden van de raad van commissarissen van Ajax stappen op. Het gaat om Annette Mosman, Georgette Schlick en Cees van Oevelen. Ajax meldt in een persbericht dat zij hun positie .. Lees verder14-04-2024 13:15
dvhn.nl
Hegeman-effect duurt slechts een helft: play-offs mijlenver weg voor FC Emmen na thuisnederlaag tegen MVV Met Marc Hegeman aan het roer leed FC Emmen vrijdagavond een thuisnederlaag tegen play-off-concurrent MVV. Na een behoorlijke eerste helft, zakten de Drenten de tweede helft door h.. Lees verder12-04-2024 22:06
nrc.nl
‘Bruine vloot’ van historische schepen gekeurd: zeker de helft kan veilig het ruime sop kiezen De inspectie heeft nog niet alle schepen van de historische vloot gekeurd op veiligheid. „Naar verwachting blijven een kleine twintig schepen over die absol.. Lees verder11-04-2024 14:30
ad.nl
Goudhaantje Sébastien Haller houdt Dortmund in leven na magistrale helft Atlético Atlético Madrid blies Borussia Dortmund woensdagavond één helft weg, maar gaat desondanks maar met een marge van één doelpunt naar Duitsland volgende week dinsdag (2-1). Door .. Lees verder10-04-2024 22:55
dvhn.nl
Pekela is helft loonkosten kwijt aan het inhuren van externen. 'Een bewuste keuze', zegt burgemeester Jaap Kuin Bijna de helft van de salarissen die de gemeente Pekela uitkeert gaat naar externe inhuur. „Een bewuste keuze”, zegt burgemeester Jaap Kuin... Lees verder10-04-2024 22:28
dvhn.nl
Kunstgras verrast GRC Groningen. Groningers geven WVV een helft partij Het hoog geklasseerde WVV had het één helft erg lastig met zichzelf en tegenstander GRC Groningen. Na de pauze controleerden de Winschoters het duel en wonnen uiteindelijk verdie.. Lees verder07-04-2024 19:53
rtvdrenthe.nl
Protest in Asser raad tegen flexwijk: 'Waarom niet de helft van 150 huizen?' Sommige partijen in de gemeenteraad vragen zich af waarom alle 150 flexwoningen per se aan De Groene Dijk moeten komen. Buurtbewoners en ondernemers vinden het namelijk te fors en .. Lees verder05-04-2024 07:30
telegraaf.nl
Paradepaardje Poetin doelwit Oekraïne: ’Vernietiging Krimbrug in de eerste helft van 2024’ Een derde aanval op de Krimbrug is volgens de Oekraïense militaire inlichtingendienst ’onvermijdelijk’. Kiev wil de strategisch belangrijke brug in de eerste helft van dit ja.. Lees verder04-04-2024 17:35
dvhn.nl
Schooladvies helft Drentse leerlingen basisschool moet heroverwogen worden. Waarom gebeurt dat bijna niet? Het schooladvies van bijna de helft van de basisschoolleerlingen in Drenthe moet heroverwogen worden. Dat laat onderzoek van Trendbureau Drenthe zien dat woensdag in Assen is gepre.. Lees verder03-04-2024 20:00
ad.nl
LIVE eredivisie | AZ op jacht naar eerherstel na ontluisterende eerste helft tegen Heracles In de jacht op de derde plaats in de eredivisie reisde AZ vanzelfsprekend als grote favoriet af naar Almelo. Na een dramatische eerste helft, waarin het twee penalty's tegen kreeg,.. Lees verder03-04-2024 19:45
LIVE | Oekraïne wil de Krimbrug ’in de eerste helft van het jaar’ vernietigen Van nieuws rond wapenleveranties tot de meest recente verschuivingen aan het front in de strijd tegen Rusland; volg hier de laatste ontwikkelingen in de Oekraïne-oorlog. .. Lees verder03-04-2024 15:22
Meer dan helft Drentse bezwaarmakers gasschade kiest voor eenmalig aanbod In totaal zijn 216 van de 375 bezwaarmakers akkoord gegaan met het eenmalige aanbod... Lees verder02-04-2024 16:30
rtvnoord.nl
Helft van alle bezwaarmakers gaat tot nu toe akkoord met aanbod IMG De helft van de gedupeerden die de afgelopen maanden een aanbod kregen van het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG), is daar tot nu toe mee akkoord gegaan. Het gaat om 1.312 ge.. Lees verder02-04-2024 06:00
Gemeente massaal in de fout met parkeerbonnen: bijna helft bezwaren terecht De gemeente Den Haag gaat nog steeds vaak in de fout met het uitschrijven van parkeerbonnen. Uit onderzoek van het tv-programma Kassa blijkt dat bijna de helft van de mensen die be.. Lees verder23-03-2024 14:46
nu.nl
Boze fans in Hongkong krijgen helft van geld terug omdat Messi niet speelde Boze fans in Hongkong hebben hun zin gekregen nadat Lionel Messi niet in actie was gekomen in een lucratieve oefenwedstrijd. Zij krijgen de helft van hun geld terug, maakt de organ.. Lees verder19-03-2024 17:29
nrc.nl
Huis voor Klokkenluiders: meldingen misstanden op werk met helft toegenomen Het instituut ontving in 2023 veel meldingen over sociale veiligheid en grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. Vaak gaat het om pestgedrag, sociale isola.. Lees verder18-03-2024 11:02
ad.nl
Bijna helft van Parijzenaars ‘ontvlucht’ hoofdstad tijdens Olympische Spelen Veel Parijzenaars zien als een berg op tegen de Olympische Spelen. Ze vrezen voor de drukte met de komst van miljoenen toeristen en ze maken zich zorgen over prijsverhogingen. Het .. Lees verder15-03-2024 09:51
nu.nl
Helft van in Antwerpen aangehouden drugscriminelen komt uit Nederland De helft van de drugscriminelen die de afgelopen jaren in Antwerpen zijn aangehouden komt uit Nederland. Dat zegt Franky De Keyzer, de baas van het Openbaar Ministerie in Antwerpen.. Lees verder14-03-2024 07:10
nu.nl
OM-baas Antwerpen: ‘Helft aangehouden drugscriminelen komt uit Nederland’ De helft van de drugscriminelen die de afgelopen jaren in Antwerpen zijn aangehouden komt uit Nederland. Dat zegt Franky De Keyzer, de baas van het Openbaar Ministerie in Antwerpen.. Lees verder14-03-2024 01:16
nu.nl
AZ walst in eerste helft over Excelsior heen en loopt uit op Ajax AZ heeft zondag een overtuigende zege op een gehavend Excelsior geboekt. De Alkmaarders waren met name in de eerste helft oppermachtig: 4-0. Voor de Kralingers was het de zesde ned.. Lees verder10-03-2024 16:35
ad.nl
LIVE Premier League | Twee penalty's voor rust: Erik ten Hag met United al op rozen in de eerste helft Na nederlagen tegen achtereenvolgens Fulham en stadgenoot Manchester City, is er Manchester United veel aan gelegen om weer eens te winnen in de Premier League. De tegenstander op .. Lees verder09-03-2024 14:06
rtvnoord.nl
Bijna helft van 330 miljoen euro in Europees fonds voor Noord-Nederland is besteed Van de 330 miljoen euro die Europa beschikbaar heeft gesteld in het Just Transition Fund, is bijna de helft besteed. Het fonds voor de industrie in Noord-Nederland is bedoeld als c.. Lees verder08-03-2024 16:28
rtvnoord.nl
Postema na winst op Den Bosch: 'Eerste helft was niet best' FC Groningen speelde een moeizame wedstrijd tegen hekkensluiter FC Den Bosch en kwam zelfs op achterstand, maar scoorde vier keer in het laatste halfuur. Zo won de ploeg van Dick L.. Lees verder04-03-2024 23:15
Grote toename aantal explosies, helft ontploffingen gelinkt aan criminele circuit Het aantal explosies in de regio Den Haag was in 2023 ruim vier keer zo hoog als in 2022. Dat blijkt uit een brief van burgemeester Jan van Zanen aan de Haagse gemeenteraad. In de .. Lees verder29-02-2024 13:47
nrc.nl
‘Helft van alle daders van seksuele uitbuiting begint daarmee voor hun 25ste’ De Nationaal Rapporteur Mensenhandel en Seksueel Geweld tegen Kinderen schetst een beeld van daders van seksuele uitbuiting. Die hebben vaak een kwetsbare ach.. Lees verder28-02-2024 09:21
dvhn.nl
Re-Buildit in Nieuw-Amsterdam Lego-liseert de bouw. En dat scheelt de helft van de tijd Het lijkt wel een Lego of Meccano pakket: de prefab gemaakte bouwelementen gemaakt van gerecycled staal met een mortel op basis van gips en zand. ,,We gebruiken geen beton en nemen.. Lees verder22-02-2024 15:00
ad.nl
Lezers over contant betalen: ‘Ik besteed ineens de helft minder aan boodschappen’ Uit onderzoek van De Nederlandsche Bank blijkt dat jongeren veel vaker met contant geld betalen dan verwacht. Van jongeren zou je toch verwachten dat ze daarvoor hun horloges en mo.. Lees verder22-02-2024 11:30
Vrouw dumpt vriend na loterijwinst, hij claimt helft: ’Ik ben in shock’ Het winnen van de loterij brengt een Brits stel niets dan afgunst en ongeluk. Michael Cartlidge (39) verklaart zijn inmiddels ex-vriendin de oorlog omdat zij hem dumpte na het win.. Lees verder20-02-2024 12:13
rtvnoord.nl
Bizar: deze weg mag maar voor de helft gebruikt worden Het is een surrealistische situatie. Op een pad in het noorden van Groningen, boven Warffum richting de kust, mag je aan de ene kant wel lopen en fietsen, maar aan de andere kant n.. Lees verder18-02-2024 09:00
rijnmond.nl
LIVE: Na een vermakelijke eerste helft is het nu wachten op kansen bij Sparta-Excelsior (2-2) Sparta en Excelsior maken zich op voor een Rotterdams onderonsje. Beide ploegen staan zaterdagavond tegenover elkaar. Rijnmond Sport is erbij... Lees verder17-02-2024 18:41
Live Eredivisie: Feyenoord moet in tweede helft aan de bak tegen Sparta De traditionele top-3 komt zondag in actie. Feyenoord ontvangt Sparta nog in de Rotterdamse stadsderby (20.00 uur). Daarbij moet de thuisclub het stellen zonder topschutter Santia.. Lees verder11-02-2024 20:59
Sportnieuws | Keeper Lars Jansen helpt Noordwijk met doelpunt vanaf eigen helft langs AFC In dit bericht brengen wij het laatste nieuws over regionale sportteams of individuele sporters uit de regio. Van grote voetbaltransfers in het buitenland tot uitslagen van sportwe.. Lees verder06-02-2024 14:18
rtvnoord.nl
Lukkien baalt na verdiend einde ongeslagen reeks: 'Eerste helft was beneden alle peil' FC Groningen is er niet in geslaagd om een nieuwe clubrecord neer te zetten. Na dertien wedstrijden zonder nederlaag moest de ploeg van Dick Lukkien zijn meerdere erkennen in FC Do.. Lees verder02-02-2024 23:34
nrc.nl
Wachtlijst IND in 2023 met bijna de helft gegroeid: in totaal 77.000 wachtenden In totaal waren er in december 77.000 openstaande asielaanvragen. De IND zegt zelf niet de capaciteit te hebben om zoveel aanvragen te behandelen, en verwacht.. Lees verder02-02-2024 16:33
nu.nl
Meer dan de helft van Oekraïense vluchtelingen werkt nu in loondienst Eind vorig jaar werkte 55 procent van de Oekraïense vluchtelingen in Nederland in loondienst. Dat is een stuk meer dan het jaar ervoor: eind 2022 was dat nog 44 procent... Lees verder01-02-2024 00:00
nu.nl
Ruim helft van gebouwen in Gaza in afgelopen 4 maanden beschadigd of vernield Meer dan de helft van alle gebouwen in de Gazastrook is tijdens de oorlog tussen Israël en Hamas beschadigd of vernield. Dat meldt BBC News op basis van een analyse van satellietg.. Lees verder31-01-2024 07:50
dvhn.nl
Oude Pekela krijgt 68 flexwoningen: de ene helft voor Pekelders, de andere helft voor statushouders Aan de rand van Oude Pekela komt een nieuwe wijk met 68 flexwoningen. De helft daarvan is voor statushouders, de andere helft voor inwoners van Pekela zelf... Lees verder30-01-2024 22:00
nrc.nl
Ruim helft bedrijven voldoet niet aan rapportageplicht over vrouwen aan de top Ruim de helft van de grote Nederlandse bedrijven gaf het afgelopen jaar geen cijfers door over het aantal vrouwen in bestuurslagen. Transparantie is verplicht.. Lees verder29-01-2024 21:31
rtvnoord.nl
Bijna helft meer beverratten gevangen in grensgebied met Duitsland, ook aantal gevangen muskusratten gestegen Waterschap Hunze en Aa's heeft vorig jaar in onze provincie 250 beverratten gevangen. Het jaar ervoor waren dat er 169. Dat is een stijging van 48 procent. Waterschap Noorderzijlve.. Lees verder29-01-2024 19:17
LIVE | Israël: helft terroristen Hamas dood of gewond, gevechten zullen nog maanden duren Ruim drie maanden geleden werd Israël opgeschrikt door de zwaarste terreuraanvallen sinds de oprichting van de Joodse staat. Sindsdien is er een bloedige oorlog met Hamas ontkete.. Lees verder29-01-2024 18:54
rtvnoord.nl
Bijna helft meer beverratten gevangen in grensgebied met Duitsland, aantal gevangen muskusratten daalt Waterschap Hunze en Aa's heeft vorig jaar in onze provincie 250 beverratten gevangen. Het jaar ervoor waren dat er 169. Dat is een stijging van 48 procent. Waterschap Noorderzijlve.. Lees verder29-01-2024 16:38
Helft minder treinen Amsterdam-Rotterdam door snelheidsbeperking op meerdere punten Op het traject Amsterdam-Rotterdam rijden er vanaf donderdag minder treinen. Dit komt doordat er op meerdere punten een snelheidsbeperking is opgelegd omdat het daar niet veilig g.. Lees verder25-01-2024 19:00