Bootstrap
Het laatste nieuws uit Baardwijk (Waalwijk)
Regionaal nieuws

nu.nl
RKC geeft zege uit handen, Nijhuis fluit pas na 48 minuten voor overtreding RKC Waalwijk heeft zaterdag een zeker lijkende overwinning uit handen gegeven. Excelsior kwam in de slotfase terug tot 2-2. Arbiter Bas Nijhuis baarde opzien door pas na 48 minuten voor het eerst voor een overtreding te fluiten... Lees verder02-12-2023 22:08
nos.nl
Gimenez zit niet met gemiste panenka, maar Slot wil gesprek: 'Absoluut verkeerde manier' Santiago Gimenez miste zaterdag tegen RKC een strafschop. De manier waarop? Een panenka. Het was niet de enige misser van de Mexicaan in Waalwijk, "Ik ben spits en spitsen missen kansen", reageerde Gimenez nonchalant. "Wen er maar aan. Ik zal missen en scoren... Lees verder04-11-2023 23:13
telegraaf.nl
Door Vitesse begeerde keeper Etienne Vaessen bewaart geduld Het was maar een klein clubje waarmee Henk Fraser op het veld stond van VV Baardwijk, de buurman waarvan de velden door RKC Waalwijk worden gebruikt aan het begin van de voorbereiding. In vergelijking met vorig seizoen zijn Florian Jozefzoon, Vurnon Anita, Pe.. Lees verder29-06-2023 11:00